szervezes.jpg


Karina & Andreas


KÖSZÖNET!!!!
Mindenkinek van egy álma...., az én álmaim között volt a tökéletes esküvő. Az álmom valóra vált !!!! Általatok !!!! Hálásan köszönjük , hogy türelemmel ,óriási profizmussal és egy jó adag humorérzékkel életre keltettétek a Hollywoodi mesét - Happy End-el!

Annamari bátran mondhatjuk, hogy ezalatt az idő alatt baráti viszony alakult ki közöttünk, és biztos, hogy a továbbiakban is tartani fogjuk a kapcsolatot! Óriási, hogy oly annyira mindig éreztél minket, hogy mindig azt a szolgáltatót ajánlottad aki a mi egyéniségünkhöz, stílusunkhoz a legközelebb áll. Erre születni kell, hogy valaki ilyen profin, és mindig jókedvűen tudja végezni a munkáját . A gárda aki a végére összeállt nagyszerű volt. A vendégeink azt mondtak, meg soha nem vettek részt ilyen gyönyörű, jól megszervezett esküvőn !!!!!!

Köszönjük "mamochka", mi megálmodtuk, Te valóra váltottad !!!
Karina

Liebe Annamarie,

zunächst noch einmal ein herzliches Dankeschön für Ihr hoch professionelles aber auch sehr persönliches Engagement für unsere Hochzeit am 07.09.2013 in Budapest.
Es war ich kann sagen eine fantastisches Event,wie haben von all unseren internationalen Gästen immer wieder gehört..." so eine Hochzeit haben wir noch nie gesehen..."
Sie haben ein hervorragendes Netzwerk an Partnern eingebunden die Dank Ihrer Koordination und und unseren Gästen einen unvergesslichen Abend bereitet haben!
Auch im Namen meiner Frau noch einmal vielen,vielen Dank und weiterhin viel Erfolg!

Andreas



Barbara & István

Kedves Annamária!

Kezdetben eszünkbe sem jutott, hogy ne mi magunk szervezzük meg az esküvőnket. Ahogy múltak a napok, sokasodtak a feladatok és még a helyszín kiválasztásán sem jutottunk túl, éreztük segítségre lesz szükségünk, hogy az elképzeléseink megvalósulhassanak. Egy véltelen találkozás során kaptuk meg a számodat. Idézem a velünk kedvesen elbeszélgető, az igényeinket meghallgató fiatalember mondatait: "Önöknek az Iconra van szükségük!” Mi tágra nyitott szemmel kérdeztük, hogy pontosan mire gondol. "Keressék meg Déri Annamária esküvőszervezőt!”

Másnap egy telefonos egyeztetést követően létre is jött a kapcsolat. Az első találkozáskor tudtuk, helyben vagyunk. Az empátiád, a szaktudásod, az elkötelezettséged és a hited már az első pillanatban meggyőzőtt arról, hogy Veled szeretnénk az esküvőnket megszervezni. A napok, hetek múlásával minden esemény ezt erősítette. Nyitott voltál az ötleteinkre, megszervezted, bejártad velünk a helyszíneket, mindig tudtál alternatívákkal szolgálni, mindig jelen voltál. Keretbe foglaltad a csapongásainkat. Elvégezted, a sokszor legnehezebb feladatok közé tartozó, előszűréseket. Szépen körvonalazódott minden, és jöhettek az apróbb részletek. Közben megismertük egymást és egyre jobban tudtad, hogy mit szeretnénk, szavak nélkül is találkoztak a gondolataink és ez hihetelen könnyebbséget jelentett mindkettőnknek a napi elfoglaltságaink között. A nagy napra teljesen nyugodtan érkeztünk, tudtuk semmi más feladatunk nincs, mint örülni annak, ami velünk történik, hisz ott van Annamari, aki mindent koordinál, elintéz, kijavít, ha szükséges és persze velünk örül. A barátaink, akik közelről ismernek és tudják mennyire maximalisták vagyunk az élet számos területén, ámulva kísértek végig bennünket a nagy napon. A legjobb, hogy ez nemcsak nekünk, de nekik is életreszóló élmény lett. Nem tudjuk elégszer megköszönni mindezt Neked. Ha az időutazó gép létezne, visszamennék 7 éves koromba és az ágyban fekve a leendő esküvőmről álmodoznék, nem kívánnék másmilyet és ez a legfontosabb, egy álom vált valósággá.

Nagyon sok szeretettel gondolunk Rád.

Barbara és István

icon.jpg


Tímea & Richard

Az elso talalkozas utan tudtam, hogy az eskuvonk szervezese a legjobb kezekbe kerult :) Ugy kezeltek minket a kezdetektol, fogva, mintha mar ezer eve ismernenk egymast. Ertettek, ereztek, hogy mit szeretnenk. Mindezt ugy, hogy tudtak, mi Svajcban elunk igy nem minden esetben tudunk Magyarorszagra repulni. Nelkuluk almaink eskuvoje nem johetett volna letre es ezert mindig halasak leszunk. Mindig a leheto legjobb ajanlatot kuldtek es nem eroltettek semmit.... Igy minden amit javasoltak tokeletesen megfelelt.

A dekoraciotol kezdve a ruha kivalasztasig mindig mindenben a segitsegunkre voltak. Tettek ezt olyan profizmussal amit meg sehol mashol nem tapasztaltam. Minden kivansagot teljesitettek olyan szemelyi es szakmai alazattal ami csodalatra melto. A szotarukban nem szerepelt a "nem lehet" szo, mindig eloalltak egy altarnativ megoldassal ami utolag a legjobbnak bizonyult.

A ruhatol kezdve a dekoracioig a helyszinen at mindig mellettunk alltak es kepviseltek az erdekeinket. Az eredmeny egy felejthetlen eskuvo lett, ami meg a kenyes svajci vendegeket is lenyugozte. A meg hajadon rokonok megjegyeztek, hogy a lec igen magasra lett allitva.... ez csak is Annamari es Kati es az altaluk kivalasztott "csapat" erdeme. Nem tudunk eleg halasak lenni Annamari aldozatkesz munkajaert, hianyoznak a keso esti Skype beszelgetesek :) Kati nelkul pedig nem jott volna ossze almaink helyszine, halas koszonet mindenert. Az eskuvo napja tokeletes volt, nekunk SEMMIRE nem volt gondunk, Annamari mindig meg mondta mit es hogyan kell tenni. Eletunk legszebb napja volt, ugy hogy Nekunk semmi mas dolgunk nem volt mint elvezni az eskuvo napjat. Koszonet mindenert


Tímea.

Für Eure äusserst wertvolle Unterstützung für unsere wunderschöne Hochzeit möchte ich mich hiermit aus ganzem Herzen bedanken. Es war ein gelungenes Hochzeitsfest mit sehr viel Emotionen und bleibenden tollen Erinnerungen. Gerne empfehle ich Eure Dienste als "Wedding Planner" allen weiter, die einen unvergesslich schönen Hochzeitstag in Budapest erleben wollen. Danke für Eure super Organisation

Richard

icon.jpg


Bori & Barnabás

Amikor kitűztük az esküvő időpontját felmerült a kérdés: Hogyan akarjuk Németországban élve fél év alatt megszervezni a Budapesten tartandó esküvőnket? Először eszünkbe sem jutott volna esküvőszervezővel dolgozni, hiszen mi magunk is rengeteg nagyszabású rendezvény szervezésében vettünk már részt barátainkkal és cserkészcsapatunkkal együtt. Aztán ahogy lassan körvonalazódni kezdett az esemény volumene, és nyilvánvalóvá vált, hogy a meghívottak száma 200-300 főre tehető majd, anyukámnak már nem volt olyan nehéz dolga, hogy rábeszéljen: legalább üljünk le Annamarival és Katival egy beszélgetésre.

Már itt is nagyon sokat számított a személyes tapasztalat és referencia, hogy édesanyám ismerte korábbi munkáikat, mert csak úgy egy esküvőszervező céget a sok közül biztosan nem álltunk volna neki kiválasztani. Már az első beszélgetés után látszott a pozitív hatás, leginkább a családunkon: megkönnyebbültek, hogy a felmerülő rengeteg kérdés, feladat, probléma megoldására van más lehetőség, mint az, hogy az örömszülők munka mellett az idegösszeomlás szélére kerülve, félig ájultan jutnak el a lakodalomig...

Emellett végül két fő szempont győzött meg arról, hogy érdemes esküvőszervezővel dolgozni:

Elsőként: Németországból rengeteg időbe, energiába és pénzbe került volna minden szolgáltatóval személyesen nekünk felvenni a kapcsolatot, megállapodni, személyes találkozásokra hazautazni - ennél mindenképpen kényelmesebb és költséghatékonyabb, ha nekem elég egy emailt írni és amikor amúgy is hazamegyünk, minden szükséges találkozó már meg van szervezve.

Másodszor pedig még ha Budapesten élve semmi más dolgom nem is lett volna, mint fél évig az esküvő szervezése, magát az esküvő napját, ezzel az egész lényegét tette volna az tönkre, ha az én (vagy akármelyik hozzánk közel álló családtag/barát) kezemben-kezében futnak össze a szálak, és a nagy napon minden felmerülő kérdést, problémát nekünk kell megoldani: nem tudtuk volna felhőtlenül élvezni a napot, amire annyit készültünk.

Persze mindezen racionális szempontok semmit nem értek volna a személyes szimpátia nélkül. Mivel az első perctől kezdve azt éreztem, hogy Annamari és Kati mindenben minket képvisel, és végig mindent úgy fognak csinálni, ahogy én csinálnám szívvel-lélekkel, mindemellett még értenek is hozzá: nem volt többet kérdés, hogy őket bízzuk meg az esküvőnk szervezésével.

Az előkészületek folyamán többször megállapítottuk, hogy a jövendő házasságunkat eddig két jó döntés alapozza meg: hogy megkérte a kezem, és hogy megbíztuk az ICON Esküvőt a szervezéssel!

Nagyon sokat segített, hogy kívülállóként és hozzáértőként tudtak hozzászólni az esküvő végleges formájának kialakításához, és hogy végig partnerek voltak a hagyományosnak nem mondható ötleteink megvalósításában is. Sokat gondolkoztunk, hogy ennyi embert hogyan tudunk emlékezetesen és élvezetesen vendégül látni limitált anyagi lehetőségek mellett, és ebben Annamari és Kati végig partnerek voltak. Elsőre szerintem sokan gondolják, hogy az esküvőszervező csak "jól lehúz" meg rábeszél a "puccos dolgokra", mi ilyesmit egyáltalán nem tapasztaltunk, sőt éppen az ellenkezőjét: szakértő szemmel, de soha nem erőszakosan segítettek kiválasztani, hogy mi az, amire érdemes kicsit többet áldozni, és mik azok a dolgok, amiket el lehet engedni, vagy némi kreativitással kiválthatók.

Mindezeknek köszönhetően nem csak mi, de családunk és barátaink is felszabadultan várták az esküvő napját. Tudtuk, hogy minden rendben lesz, és nem merülhet fel olyan probléma, amit Annamari és Kati ne tudna megoldani. Nagyon jó volt, hogy ketten a templomi szertartás és a lakodalom helyszínén is egyszerre tudták felügyelni, hogy minden előkészület gördülékenyen menjen, így nekünk tényleg semmi más dolgunk nem volt, mint hogy az utolsó pillanatig élvezzük az esküvőnk napját.

Így visszatekintve egyetlen dolgot változtatnánk meg: kétszer olyan hosszúra nyújtanánk a napot, hogy még jobban kiélvezhessük minden pillanatát, hogy még egy pár emberrel beszélgessünk, még egy kicsit együnk az isteni sült malacból, még egy számot végigtáncoljunk, még egy pálinkát igyunk, még egy játékot játsszunk...

A fényképeket nézegetve pár nappal ezelőtt egybehangzóan állapítottuk meg, hogy sikerült megvalósítani az álom-esküvőt, egy olyan eseményt, ami kifejezett minket, amiben végig önmagunk lehettünk, és mindemellett megvalósult a legfontosabb szempont: mindenkit meghívhattunk, akit szerettünk volna, és együtt ünnepelhettünk!

Mindez egyáltalán nem valósulhatott volna meg az ICON Esküvő nélkül, nem tudunk elég hálásak lenni a mindvégig szívvel-lélekkel végzett munkájukért!

Több visszajelzés is érkezett a násznéptől, mindenki kiemelte, hogy a szervezés hihetetlenül profi volt, nagyon jól érezték magukat, és az egész esküvőn látszott, hogy mindenki szívesen csinálta.

Összességében azt mondhatjuk, hogy az tette az esküvőt igazán különlegessé, így a násznép számára is maradandó élménnyé (az elfogyasztott embertelen mennyiségű alkohol mellett... ), hogy mindenki, akinek szerepe volt benne, nemcsak profin, de szívvel-lélekkel és örömmel végezte a dolgát, így házasságunk első napja maga volt a tökéletesség, és örök pozitív emlékként illetve „világító toronyként” marad meg számunkra!

Nagyon nagyon köszönjük!

(Több esküvőt nem szeretnénk, de lehet, hogy rendszeresen fogunk tartani nagyszabású házassági évfordulókat, mert nem fair, hogy az embernek életében csak egy ilyen jó bulija legyen! :))

Bori és Barnabás

icon.jpg


Kata & Jules

Ami az egyik legfontosabb dolog volt szamunkra az eskuvonk szervezesenel, hogy megbizzunk azokban, akiknek a kezebe eletunk legfontosabb napjanak szervezeset adjuk...es szerencsenk volt: az Iconos lanyoknal megbizhatobb, kreativabb es kedvesebb embereket nem is talalhattunk volna! 
Minden erejukkel es szakertelmukkel koncentraltak a kituzott celra es emellett meg nagyokat is nevettunk:)
Orom volt Veletek dolgozni, koszonjuk szepen! Tovabbi sok sikeres es csodalatos rendezvenyt kivanunk meg Nektek!

Kata

Dedicated, understanding, flexible and always available...
It was a pleasure to work with ICON on the organization of the most beautiful day of our lives! 
They were very helpful, well organised and open to propositions which helped us a lot before and throughout the wedding day.

Jules